Cyclingteam Join-S | De Rijke

#TEAMBRC

 

Logo_BRC_blauw_geel

 

De BikeRideChallenge is een initiatief van Join-S, Cyclingteam JOin-S | De Rijke en de Stichting ToReachIt.

 

banner-logo Basis CMYK Logo ToReachIT


Join-S

Join-S is een netwerk- en verkooporganisatie die bedrijven bij elkaar brengt op het gebied van sport, duurzaamheid en gezond leven.

ToReachIt

Stichting ToReachIt biedt professionele hulp na detentie of klinische opname, zodat het gemakkelijker is terug te keren naar de maatschappij.

Bike Ride Challenge

De BikeRide Challenge is een wieleruitdaging die onervaren fietsers uitdaagt om in een periode van vijf maanden te trainen voor het volbrengen van een toertocht van 120 km in de Limburgse heuvels. De groep fietsers bestaat uit een mix van ondernemers, werkgevers, ex-gedetineerden en nieuwe Rotterdammers.

Deze groep start gezamenlijk een uitgebreid trainingsprogramma. Join-S en ToReachIT verzorgen de algehele organisatie, communicatie en motivatie en de nazorg, voor de professionele trainingsbegeleiding wordt samengewerkt met Cyclingteam Join-S | De Rijke.

Ike inspanningstest

Sportieve begeleiding door Cyclingteam Join-S | De Rijke

Er wordt gestart met een groep van 20 deelnemers waarbij altijd minimaal drie begeleiders (twee personen ToReachtIT, één persoon Join-S) betrokken zijn. Deze groep wordt begeleid en getraind door een bewegingswetenschapper en ervaren wielertrainer. Wekelijks komt de groep bij elkaar en wordt er twee tot vier uur binnen of buiten getraind. Tevens wordt kennis bijgebracht over voeding, het menselijk lichaam, trainingsmethodes en vanzelfsprekend de wielersport in het algemeen.

Hierbij wordt voor wat het betreft het fietsen letterlijk gestart met het leren fietsen, sturen, omgaan met de versnellingen, de klikpedalen etc. Tevens worden de deelnemers in het begin getest op conditie, gewicht en het vermogen wat ze kunnen trappen. Deze test wordt aan het einde herhaald zodat de ontwikkeling duidelijk in beeld gebracht kan worden.

2000px-CH-Gefahrensignal-Starke_Steigung.svg
Zie ook: www.teambrc.nl

AA Drink
Bike2Build Vlaardingen
Bioracer
Catlike
De Rijke Logistics
Edco
Eddy Merckx Cycles
Join-S
Morgan Blue
Pioneer
RenemaX
Van Leeuwen Autocenter
Vette Media
Vitrona
Vredestein